خدایا به امید تو

بودیم و کَسى پاس نمیداشت که هستیم
باشد که نباشیم و بدانند که بودیم .

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
  • ۲۵ مهر ۹۶ ، ۱۲:۲۲ مهر
  • ۲۱ مهر ۹۶ ، ۲۲:۵۱ چهل

مربا

يكشنبه, ۲ مهر ۱۳۹۶، ۱۱:۳۱ ق.ظ


فلسفه درست کردن مربا تو خونمون اینجوریه ک


مادر گرام

اول ی شیشه

مثل شیشه عسل

یا

سس

و یا

هر شیشه ای ک بشه 

صبر می کنه ک خالی بشه

یا

پیدا می کنه

و بعد شروع می کنه ب درست کردن مربا!

فرقی هم نمی کنه ک چی باشه! 


در حدی ک بعد از مرتب کردن یخچال 

قشنگ ی طبقه یخچالمون مربا بود! -_____-

اصن ی وضی!


از همین تریبون از مادر گرام ممنانم! :دی :-*


۹۶/۰۷/۰۲ موافقین ۰ مخالفین ۰
هاژ محمود

نظرات  (۴)

ما سس رو میخریم بخاطر شیشش :/
یا کلا سس رو میخریم و میریزیم بیرون بعد مربا توش میکنیم :|
پاسخ:
0-o
0_o
پاسخ:
>_<
۰۲ مهر ۹۶ ، ۱۳:۴۳ بهارنارنج :)
ن پس چی؟:دی
مادرنیستین که بفهمین:دی

پاسخ:
بعله!
متاسفانه مادر نیستم!

پس طبیعیه؟!
اون شیشه ها که طبیعیه ولیکن در منزل ما مدتیه مربا پخته نمیشه چون چاق کننده ست:دی
پاسخ:
ن بابا!
شایعس! باور نکنین!
اگه چاق کننده بود ک من الان واسه خودم ی رضازاده بودم!
همش شایعس!

:دی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">